Transport

van hoog niveau

Bakker Transport Giethoorn beschikt over een modern wagenpark dat voldoet aan de huidige milieu eisen van euro 5 en 6. Ons wagenpark bestaat uit 6 trekkers, waarbij we de beschikking hebben over 4 koelopleggers (elk goed voor 33 euro of 26 blokpallets). Één oplegger beschikt over een laadklep. Daarnaast hebben wij 2 multifunctionele containerchassis. Ook een bestelbus (van 17 m2) ontbreekt niet. Deze is goed voor 6 blok of 7 europallets. Achter deze bestelbus hebben we een boottrailer voor het vervoer van boten tot 2.5 ton.

Wij doen onder meer aan groente- en fruittransport en hebben hiervoor de beschikking over temperatuurgecontroleerde wagens. Verder doen wij het vervoer van kuststofverpakkingen, tapijt, en boten.

Omdat wij een klein team zijn, hebben onze mensen hart voor de zaak en rijden niet allen op tijd, maar komen ook gemaakte afspraken na. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. 

Omschakeling van Combi (truck met aanhanger) naar trekker/oplegger

Door veranderingen in de markt kregen we de combi’s niet meer dagelijks vol de weg op. En om in deze moeilijke tijden de kosten zo laag mogelijk te houden zijn we eind 2012 volledig over gestapt op trekker opleggers. Bij komend voordeel is dat wij nu in rustige tijden gemakkelijk kunnen inspringen naar ander werk. We kunnen nu ook de rijtijdenwet beter naleven door om te koppelen van trekker voor een trailer die weer vroeg door moet. Hierdoor krijgt de chauffeur zijn wettelijke rust en kan hij op zijn (eigen) auto blijven. Dit komt weer ten goede aan de netheid van het wagenpark.